Modelistes JJ | Sobre l'empresa

Modelistes JJ és una empresa creada en 1987 amb la intenció de desenvolupar la seva activitat en l'àmbit del modelisme tradicional.

La nostra llarga trajectòria com modelistes, amb més de tres mil treballs realitzats en aquests anys i l'experiència acumulada, ens permet combinar el treball manual i artesanal amb l'aplicació de les últimes tecnologies en sistemes de disseny i fabricació assistits per ordinador, coneguts com CAD-CAM, així com en les últimes tècniques de prototipat ràpid.

Apliquem a cada moment els materials mes adequats per a cada treball, tant materials tradicionals com fusta, escaiola o alumini, com la incorporació des de la seva aparició les resines, elastòmers i plaques mecanitzables, així com altres materials que han donat un gran impuls a la nostra professió.

El constant avanç de l'activitat industrial ens ha motivat a adoptar i desenvolupar nous mètodes de treball per a solucionar la demanda dels nostres clients. D'aquesta manera responem a les necessitats de sectors com foses, automoció, plàstics, maquinària especial, artesania i treballs per a dissenyadors i arquitectes.